חידוש הליכי גבייה

  • תיקי הוצל"פ שבוערו
    רועי | 21/11/2018 09:10

    פתחתי מס רב של תיקים . בהוצל"פ המחאות והחלטות בית משפט.בעזרת עו"ד ולבד .חלק זעום מהכספים קבלתי היות ומצב בריאותי לא אפשר לי לעקוב אחרי העו"ד לפני מ"ס שנים מינו לי עו"ד מהסנגוריה הציבורית הוא גבה ש"ח בודדים ומסתתר אחרי הטענה שאין לו זמן. מה עלי לעשות כדי לקבל את הכספים. שנגשתי להוצל"פ אמרו לי כי כל התיקים בוערו ...

    • חידוש הליכי גבייה
      עו"ד אריאל שוורץ | 21/11/2018 12:24

      רועי שלום,
      ככל הנראה התיקים האמורים בוערו עקב אי נקיטת הליכי גבייה. עקרונית ישנה אפשרות לחדש הליכי גבייה אבל יתכן שהפעולות לא יניבו דבר (מדובר בתיקים ישנים ולא ברור שיש ממי לגבות או מה לגבות).
      מומלץ כי תתייעץ עם עו"ד הבקיא בהוצאה לפועל על מנת לבחון את מצב התיקים ובירור האם יש טעם כלל בחידוש ההליכים.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      דרך אבא הלל סילבר 12 (בית ששון חוגי), רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com