שיפוץ דירה במהלך העבודות

  • שיפוץ
    עדי | 15/11/2018 11:34

    האם ניתן לבקש מהקבלן שיעשה שיפוץ לבית שלי תוך כדי העבודות?
    והאם זה יצא במחיר מוזל?
    תודה!

    • שיפוץ דירה במהלך העבודות
      עו"ד אילן הלוי | 18/11/2018 08:31

      היי עדי

      "לבקש" אתה יכול השאלה אם יסכים. יש הגיון רב לנצל את מהלך העבודות שממילא  יוצר הפרעה למגורים, לצורך שיפוץ פנימי של הדירה.  לעיתים זה גם מוסדר בהסכם עצמו.

      אף קבלן לא אוהב שמסתובבים לו באתר קבלני נוספים. יכול ליצור בעיות של אחריות, ביטוח, טענות אחד כלפי השני וכו'. בנוסף מחייב את הקבלן לעסוק בעבודות נוספות שעשויות לעכב אותו.
      לכן אם הקבלן המבצע מסכים לבצע גם את שיפוץ הפנים
      בדירה שלך זה עדיף לדעתי. לגבי המחיר שהוא מבקש- ניתן לבדיקה על ידי קבלת הצעת מחיר מקבלן אחר או על ידי מישהוא אחר מטעמך שמומחה בניתוח מחירים.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com