שינוי נסיבות מהותי

  • מזונות
    שוש | 14/11/2018 19:29

    היי..נפסקו לי מזונות זמניים בסך 6000 שקל כולל מדור עבור 4 ילדים כשהמשכנתא היא בסך 4000 שקל .
    כשהשופט פסק זאת הגרוש עבד בעבודה בה הרוויח 7000 שקל והיום עובד בעבודה בה מרוויח 12000 שקל.
    כרגע מנסחים הסכם והצד השני מציע את אותו הסכום..בקשתי מעורכת הדין לבקש יותר כי המשכורתר שלו גבוהה יותר אבל היא טוענת שהזופט שפסק מזונות זמניים לא יפסוק יותר..ושהמזונות הזמניים הם לרוב קבועים.
    האם זו באמת המגמה ?
    האם זה נכון או שאפשר לקבל יותר במזונות.?
    תודה .

    • שינוי נסיבות מהותי
      עו"ד מיקי חשמונאי | 14/11/2018 20:08

      שוש שלום,

      עליה במשכורת, של 70% (כמו במקרה שלך) בהחלט מהווה שינוי נסיבות מהותי, המחייב התאמה של גובה המזונות.
      שינוי כזה אף מצדיק פניה לביהמ"ש, לשינוי גובה המזונות הזמניים עצמם, עוד בטרם נפסקים המזונות הקבועים.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il