תשובה

  • דואר זבל - ספאם - מהאתר
    פלוני אלמוני | 14/11/2018 19:17

    מהאתר שולחים לי דואר זבל / ספאם למרות שלא נרשמתי לאתר. בטעות רשמתי את כתובת הדואר האלקטרוני שלי בפנייה ל"ייעוץ אישי" וההודעה שכתבתי בייעוץ האישי (שהבנתי שזאת פנייה לייעוץ משפטי מעורכי דין) הופיעה פתאום באחד הפורומים עם הדואר האלקטרוני שלי. זה חוקי? זאת עילה לתביעה? תלונה ללשכת עורכי הדין? גם וגם? לדעתי זה לא חוקי אבל ממה שהבנתי (בלי לפגוע במקצוע עריכת הדין) עורכי דין עושים מה שהם רוצים ושום חוק לא חל עליהם.

    זאת לא שאלה תיאורטית ושם האתר שכתבתי כאן זה לא אתר תיאורטי, זה אתר אמיתי.

    במקרה כתבתי בפורום הזה ואני לא בטוח שזה קשור דווקא לתביעות ייצוגיות. ובכלל, איזה עורך דין יתבע אתר של עורכי דין בתביעה ייצוגית? זה כמו לאיים על *** עם *** והמבין יבין.

    נ.ב. אני מניח שההודעה הזאת תימחק תוך 5 דקות או משהו כזה. שמרתי העתק ואני שומר על הזכות לכתוב אותה באתרים אחרים.

    פלוני אלמוני (ולא, זה לא השם האמיתי שלי).

    • תשובה
      מערכת האתר | 14/11/2018 19:50

      צר לנו לקרוא את התייחסותך הבוטה וחסרת הטעם.

      כנראה שהיה לך מאוד נוח לבקש מעורכי הדין באתר להעניק לך מענה מקצועי ללא עלות ובאדיבות כה רבה. להזכירך, קבלת הודעה בדוא"ל על כך שממתינה תשובה לשאלתך היתה כרוכה בהסכמתך לקבל תגובה לשאלה, פרסומים ומידע לדוא"ל שלך - וזה בדיוק מה שעשית.

      והנה, לאחר שקיבלת את מבוקשך, הופתעת וכעסת לגלות היום את הניוזלטר שלנו מחכה בתיבה שלך (אגב, ניוזלטר בנושא משפטי שלא מבקש למכור לך דבר!).

      אך לא היה די בכך שיכלת לבקש כי יסירו אותך מרשימת התפוצה, היה לך חשוב להוסיף הודעה בפורום, לנבל פיך כלפי האתר שסייע לך ועל הדרך גם להשמיץ את כלל עורכי הדין באשר הם.

      אנחנו שמחים שהבהרת שלא קוראים לך פלוני אלמוני, אחרת היינו מחפשים את הטלפון שלך בגוגל - כדי להתקשר ולהתנצל...
      בקיצור - תתבייש לך על ההודעה המבישה והמכוערת, היא מבזה בעיקר אותך.

      נב1. ההודעה שלך לא תימחק.
      נב2. התייחסות שלך לתגובה שלנו לא תאושר. יחד עם זאת, אם אתה מרגיש צורך להגיב, אתה מוזמן ליצור עמנו קשר טלפוני, להזדהות, ואז נשמח להעניק לך מענה - כמו שאנחנו עושים כבר למעלה מ-10 שנים במענה לעשרות אלפי פונים.