מכירת ספרים

  • מכירת ספרים
    דפנה ו | 07/11/2018 14:08

    היי , אני בעלת עסק ולאחרונה נתבקשתי מלקוחותיי למכור ספרי אוירה.
    אם אני רוכשת את אותם הספרים ברשת ומציעה אותם למכירה בחנות האם אני מפירה זכויות יוצרים?

    • מכירת ספרים
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/11/2018 17:41

      דפנה שלום,

      מומלץ להתייעץ עם עו"ד באופן פרטני ביחס להיבטים השונים של האתר. ככלל מותר לאדם למכור יצירה שקנה בכספו (ואינה מזויפת/העתקה אסורה), למעט חריגים מסוימים.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      בצלאל 1, בית יעקב, רמת גן
      טל':03-5057171; מייל: info@ea-law.co.il