עיקול נכסים של מנוח

  • עיקלו לאימא שלי כספים בבנק וקרן פנסיה אבל לא מימשו
    אלכסה | 30/10/2018 14:37

    עיקלו לאימא שלי כספים בבנק וקרן פנסיה אבל לא מימשו עדיין. אימא שלי נפטרה והתיק בגלל זה בעיכוב הליכים השאלה שלי ההאם העיכוב הליכים משחרר את העיקולים או שהם נשארים ורק אי אפשר לממש אותם

    • עיקול נכסים של מנוח
      עו"ד אריאל שוורץ | 05/11/2018 13:16

      אלכסה שלום,
      בשאלתך חסר מידע רב על מנת לתת תשובה מלאה. לא ברור האם אימך ז"ל הייתה החייבת או שהעיקולים הוטלו במסגרת עיקולי צד ג'. כמו כן לא ברור האם ישנה צוואה של המנוחה המתייחסת לכספים אילו ו/או הליך משפטי הקשור לירושה.
      עקרונית מומלץ לעדכן את רשם ההוצאה לפועל בדבר פטירת אמך ז"ל ולצרף תעודת פטירה. בהתאם לאופי התיק רשם ההוצל"פ יחליט לגבי הכספים האמורים.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      פנחס ספיר 8, נס ציונה
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com

      • תודה רבה על תשובתך
        היא הייתה החייבת ועיקלו | 06/11/2018 15:32

        לה את הכסף ואת קרן הפנסיה ועוד דברים.
        אין צוואה ולא עשינו צו ירושה כי אנחנו מפחתדים מהחובות. השאלה היא האם עיכוב הליכים משחרר עיקולים של אמא שלי או שהעיקולים נשארים לנצח ויקחו לה את הכסף כשהעיכוב הליכים יגמר