הגשת ברע

  • הגשת בר"ע
    חסוי | 12/09/2018 17:41

    שלום
    קיבלתי היום החלטה על דחיית בקשתי להפחתת מזונות זמניים.
    מבקש לדעת תוך כמה זמן יכול להגיש בר"ע.
    כמו כן מבקש לדעת על כדאיות על בקשת ערעור על מזונות זמניים היות והם לא קבועים

    • הגשת ברע
      עו"ד רוית טוב-לי | 12/09/2018 18:38

      חסוי, שלום,
      ברע ניתן להגיש תוך 30 יום, לא כולל ימי פגרת סוכות.
      לא כדאי לעשות זאת לבד.
      כדי להמליץ אם כן או לא, צריך לשמוע מה כולל הסכסוך פרט למזונות, ולקרוא מה הוביל להחלטת השופט/ת. זה גם רלוונטי לאיזה בית משפט מחוזי אתה שייך. היום זה עידן המזונות והכל פתוח, אבל ייתכן שמקריאת ההחלטה נתרשם שהסיכוי להתערבות קטן.
      אם יש לך בעיה עקרונית, ככלל, לא נכון לחכות, כי מזונות זמניים הופכים בדרך כלל לקבועים.
      לסיכום, אין תחליף לייעוץ פרטני ומעמיק.
      בהצלחה וחתימה טובה,
      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il

      • מזונות זמניים
        חסוי | 14/09/2018 20:23

        שלום.אני וגרושתי בהליכים משמורת משותפת זמני שהות 6 מתוך 14 אצלי.כיום מזונות זמניים משלם 3000 שח כאשר ניקבע שכרי 2500 מעליה.לצערי לא ביקשנו ליקבוע הוצאות תלויי שהות והוצאות שאינם תלויי שהות.אני מעוניין שזה יקבע.היות ובהוצאות שאינם תלויי שהות מעוניין גם אני לירכוש ביגוד והנעלה ולהתקזז.אנחנו ליפני דיון הוכחות.האם שם ניתן לבקש שיקבע.אנו שוכרים דירות באותה עלות.כך שהמזונות על פי בעמ אינם צודקים.
        נ.ב הגשנו תחשיב שאמור לשלם כ 500 שח על 3 ילדים מעל גיל 6 ודחתה.כניראה מערער ברע למחוזי.בית המישפט המחוזי בלוד.