תביעת רשלנות רפואית בעקבות ניתוח להפרדות רשתית

  • פזילה אחרי ניתוח
    חניתה | 16/08/2018 09:17

    לאחר ניתוח היפרדות הרשתית,העין שלי נהייתה פוזלת,וגם לא רואה בה,את הניתוח עשיתי 26.7,הרופא שלח אותי לעשות ct ראש לשלול מפרצת, אמרו שהסיטי תקין ,ובכל זאת עדיין פוזלת ולא רואה בעין,מה עושים בבקשה

    • תביעת רשלנות רפואית בעקבות ניתוח להפרדות רשתית
      עו"ד אביטל פז | 20/08/2018 15:07

      חניתה שלום רב
      ניתוח הפרשות רשתית עלול להסתבך. לא כל סיבוך הינו שעולה בגדר רשלנות של הרופא, כלומר נובע ממעשה או מחדל של הרופא שאינו סביר.
      על מנת  לבחון האם הניתוח בוצע בצורה ראויה, יש לאסוף את המסמכים הרפואיים ולהיוועץ בעו"ד המומחה ברשלנות רפואית ורופא מומחה בניתוחי עיניים, בשאלה - האם הסיבוכים שנוצרו הינם בלתי סבירים בנסיבות הענין.
      רק באם ניתן להוכיח שמשהו היה בלתי סביר בניתוח, יש מקום להגשת תביעה בגין רשלנות רפואית וזאת לאחר בחינת הכדאיות הכלכלית של התביעה עם עוה"ד.

      בברכה,

      אביטל פז, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      ז'בוטינסקי 35, מגדל התאומים 2, רמת גן
      טלפון: 03-6136160; מייל: avital@tiran-paz.co.il