הורדתי - הורדתי *

  • נסיעה בשוליים תקנה 33 א
    דינו | 12/07/2018 19:02

    שלום, היום נסעתי חצי רכב בשוליים (מאחר ומלפני הייתה משאית פול טריילר) על מנת להתחיל לסטות ימינה כדיצלעבור לנתיב הימני ולפנות ימינה לפני הצומת. שוטר שהיה בשוליים עצר אותי ונתן לי דוח על סך 750 שלח ו6 נקודות, בנוסף כתב כי הורדתי בעבירה ( לא היה ולא נברא) וכי בנסיבות המקרה כתב כי עקפתי מספר רכבים כאשר נסעתי בשוליים (לא היה ולא נברא).
    האם יש מה לעשות בנידון, שווה לנסות להישפט?, ככ מצער שאני יודע שבצעתי עבירה שחרגתי לשוליים לפני הפנייה ימי ה אך הדבר שהשוטר כתב בדוי.

    • הורדתי - הורדתי *  לת
      דינו | 12/07/2018 19:04

    • נסיעה בשול
      יעקבי | 12/07/2018 19:33

      שלום דינו,
      לא הואשמת בעקיפה אלא בנסיעה בשול.
      קראנו את גירסתך ומן הראוי שתציג את גירסת השוטר.
      שאלה: מה היה המרחק מהמקום בו סטית ימינה ועד תחילת הנתיב לפניה ימינה?

      • נסיבות המקרה
        דינו | 13/07/2018 00:52

        גירסת השוטר כי הבחין ברכב שלי סוטה ימינה ומתחיל נסיעה בשול ימין וכך עוקף מספר רכבים שעמדו בפקק. לא עקפתי ולו רכב אחד, ירדתי עם חצי רכב לשול והתקדמתי כ5 שניות בצורה כזו  ללא לעקוף אף רכב, ומיד חזרתי לנתיב הנסיעה הימני על מנת להשתלב ימינה ואז השוטר עצר אותי בשול הדרך.
        השוטר כתב כי אני מודה בעבירה, דבר שגוי מכיוון שלא הייתי מודה בעבירה שלא בצעתי (מה שנכתב). תודה מראש

        • נסיעה/עקיפה בשול
          יעקבי | 15/07/2018 07:48

          שלום דינו,
          זו אחת הסיבות מדוע מומלץ להתקין מצלמה ברכב.
          במקרה זה לכל צד גירסה אחרת. אתה מוכן להתמודד על צדקתך בבית המשפט?
          תוכל לחקור את השוטר על כל תג ותג. באותה מידה תצטרך להשיב על שאלות מבלי לגמגם ולהתפתל.