אנא פנה לפורום הפלילי

  • קיבלתי פסק דין מקומם
    יקיר | 04/07/2018 07:00

    קיבלתי פסק דין מקומם (ואבסורדי) בבית משפט השלום בחיפה (פלילי) שבו השופט מזכה אותי מהעבירה - ומרשיע אותי בגין אותה עבירה עצמה. ברצוני להגיש ערעור לבית המשפט המחוזי אולם אין לי אמצעים כספיים לשלם סכומים גבוהים לעורך-דין. האם אני יכול להגיש את הערעור בעצמי? האם בית המשפט ינפנף אותי רק בגלל שאני לא מיוצג? האם יש אפשרות להשיג עורף דין שיהיה מוכן לייצג אותי בשכר טרחה סמלי?

    • אנא פנה לפורום הפלילי
      עו"ד עינב יונסוף וייס | 06/07/2018 12:18

      בברכה,

      עינב יונסוף וייס, עו"ד
      מנהלת פורום עורכי דין

      יחזקאל שטרייכמן 2, תל אביב
      נייד: 054-4250168; מייל: ejweiss.law@gmail.com

    • זכותך לייצג את עצמך
      שאול | 12/07/2018 12:20

      לא בגלל זה בלבד הערעור ידחה.
      השאלה היא אחרת: האם אתה יודע להגיש ערעור פלילי? האם אתה בטוח שאתה מבין נכון את פסק הדין? כי מה אתה אומר אינו סביר, על פניו.
      כי אם תגיש ערעור שגוי או לא מנוסח נכון, אין לך הזדמנות נוספת.
      בעיקר כאשר אתה מוגבל בזמן לגבי הערעור.

      לא היית בונה בית לבד, כי אין לך כסף עבור קבלן.
      אז מדוע אתה חושב שאתה יכול לנקוט בהליך משפטי מבלי שיש לך ידע והבנה בפרוצדורה, כי אין לך כסף?
      קח הלוואה מהמשפחה, מחברים, מהמעסיק שלך, ותגן על עצמך בצורה מקצועית ככל הניתן.
      גם אם אין לך כסף עבור הערעור, תגייס כסף עבור יעוץ. שעורך דין מקצועי בתחום הפלילי, יקרא את פסק הדין ויאמר לך האם יש טעם להגיש ערעור.

      מכל מקום, בהצלחה!