ניהול תביעת תאונת דרכים באופן עצמאי

  • תביעת חברת הביטוח
    סול | 02/07/2018 06:11

    שלום רב,
    פונה לעצתך כפי שאפרט להלן:
    1. בתחילת שנת 2016 הייתה לי ת"ד.
    2. הוגשה תביעת גוף לחברת הביטוח באמצעות סוכן הביטוח, אולם זמן רב התעלמה החברה מהתביעה; לאחר שביקשתי להאיץ הטיפול חב' הביטוח העבירה באמצעות הסוכן הצעת פשרה מגוחכת.
    3. זאת ועוד, החלטתי לטפל בתביעה ; אולם,  החברה משיבה בחלוף זמן רב, כמו כן, בוחרת להשיב לפנייתי בתוספת של 500 ש"ח להצעת הפשרה.
    כעולה מהאמור לעיל, כי החברה  מושכת זמן כדי למסמס את התביעה.
    אודה לעצתך כיצד להמשיך הטיפול?

    בברכה
    סול

    בתחילת שנת 2016, היתה  לי ת"ד, פניתי לחברת הביטוח בתביעת גוף; אולם הי ממסמסת את הזמן בהצעות פשרה שבכל פניה היא מוסיפה סכום של 500 ש"ח

    • ניהול תביעת תאונת דרכים באופן עצמאי
      עו"ד ערן אלזם | 05/07/2018 08:08

      סול שלום,

      ניסיון חברות הביטוח "לנצל" את חוסר הידיעה אינו חדש ואינו מפתיע. לעיתים הצעתם משופרת במאות אחוזים לאחר התערבות עו"ד.

      שכר טרחת עוה"ד המייצגים נפגעי תאונות דרכים קבוע בחוק ומשכך כאשר הנך מגיש תביעה באמצעות עוה"ד, שכר הטרחה מתווסף לסכום הפיצוי.

      במצב זה - אינני רואה מדוע לא להפנות את הטיפול לידיים מקצועיות.

      בהצלחה.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com