תאונת דרכים

  • תאונת דרכים (לא עבודה)
    אורטל | 25/06/2018 15:06

    שלום,

    עברתי תאונת דרכים לפני כשנה וחצי. חומרת הפגיעה- עקמת של 30% (שבר בחוליה T12) ו3 פריצות דיסק גדולות. הייתי עובדת בעבר כסייעת בגן לילדים מיוחדים. לאחר התאונה לא עבדתי כ-8 חודשים (לערך). אוסיף כי על החודשים האלו לא קיבלתי כסף משום גורם (לא היו לי ימי מחלה בעבודה).

    נאמר לי כי אני יכולה ואף רצוי שאתבע גם את ביטוח לאומי. מהם נמסר לי - כי אם אני מתכוונת לתבוע את ביטוח הרכב לא אוכל לתבוע גם אותם. מצד שני - הבנתי כי על התקופה שבה ישבתי בבית (לערך- 8 חודשים) כן אוכל.

    על כך הגיבו: "אם יש ברשותך רכב בשווי מעל 30,000 - תמכרי את הרכב ותחיי מהכסף הזה".

    עדיין לא התחלתי בתביעת חברת הביטוח. רציתי לעשות קצת סדר בבלגן ובין כל הגורמים, ולדעת מה קורה כאשר נקבעים לי אחוזי נכות? האם אני אהיה מוכרת גם בביטוח לאומי?

    אודה לתשובתכם.

    • תאונת דרכים
      עו"ד אילנה אליכיס | 27/06/2018 14:55

      את יכולה לתבוע את הביטוח רכב ושם לתבוע  את הפסדי השתכרות לעבר ולעתיד עפ"י  הנכויות

      בביטוח לאומי את יכולה להגיש נכות  כללית

      בברכה,

      אילנה אליכיס, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      נייד: 054-4796688; מייל: ilanalaw.adv@gmail.com