הפרת זכויות בארה"ב

  • זכויות יוצרים בתמונות לפי הדין האמריקאי
    יולי | 24/05/2018 18:04

    אני בעלת חנות לעבודות יד בפלטפורמה אמריקאית. כל המוצרים בחנות נעשים על ידי בעבודת יד וכל התמונות שלהם צולמו על ידי.
    לאחרונה שמתי לב כי המון בלוגים אמריקאים משתמשים בתמונות מהחנות ללא רשותי וללא קרדיט או מתן לינק לחנות.
    בנוסף נתקלתי באתר מכירות אמריקאי שהעלה את התמונות וטוען כי המוצר נעשה בעבודת יד על די אנשיו. אני מבינה שהדין החל הוא דין אמריקאי ואשמח לדעת מה הוא אומר על הפרות מסוג זה ומה ביכולתי לעשות

    • הפרת זכויות בארה"ב
      עו"ד אפי אהרונוב | 28/05/2018 16:10

      יולי שלום,

      יש לבחון את העניין מול עו"ד אמריקאי מתאים - או על ידי פנייה ישירה אליו או על ידי פנייה באמצעות עו"ד ישראלי שיוכל לקשר אותך לעמית אמריקאי.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מיקוניס 3, תל-אביב
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il