טיפול בתכשיר והחזר כספי ותביעה

  • החזר כספי מידי חברה לרפואה משלימה?
    אריאל | 19/10/2017 03:31

    שלום,
    אמי סובלת מחיידק הליקובקטר והיא פנתה לחברה פרטית לרפואה משלימה המציעה בפרסומיה "טיפול במערכת העיכול". העסקה בינה ובין החברה נסגרה בשיחת טלפון (ללא מסמך כתוב) אז נמסר לה שתקבל פורמולה ולווי מטפלת, תמורת 2100 ש"ח. בתום שלושת חודשי הטיפול היא עברה בדיקת נשיפה בקופ"ח ונמצא שמצבה הורע (הערכים הנמדדים הוכפלו לעומת בדיקה שנערכה מיד קודם לטיפול). האם יש כאן עילה לתבוע החזר כספי?
    תודה רבה,
    אריאל

    • טיפול בתכשיר והחזר כספי ותביעה
      עו"ד אביטל פז | 29/10/2017 10:02

      אריאל שלום
      תביעה בגין החזר כספי איננה קשורה לתביעה בגין רשלנות רפואית. זוהי תביעה המבוססת על עילה חוזית ומקומה בבית משפט לתביעות קטנות. סיכויי תביעה כזו טעונים הוכחה מה היה טיב ההתקשרות האם על בסיס הצלחה בלבד.

      בברכה,

      אביטל פז, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      ז'בוטינסקי 35, מגדל התאומים 2, רמת גן
      טלפון: 03-6136160; מייל: avital@tiran-paz.co.il