מועד הקרע

  • תאריך קרע הפסקת שיתוף
    גליה | 05/06/2017 22:02

    בהמשך לתשובתך, מה פרוש הפסקת מערכת שיתוף? שיתוף בח"ן הבנק? שיתוף במגורים? האם תאריך דו"ח חוקר על בגידת הבעל נחשב לנסיבות חריגות להפסקת השיתוף? האם אין שלושה מועדים אפשריים להפסקת שיתוף: מועד התביעה, מועד עזיבת הבית או מועד הגט?

    • מועד הקרע
      טו"ר יצחק עמרני | 13/06/2017 16:23

      שלום לך,

      מועד הקרע בשיתוף נמדד לפי אינדיקציות רבות בגידה זו יכולה להוות טענה למועד קרע כמו כן מכלול פעולות מסוימות יכול להצטרף בכדי לקבוע את תאריך מועד הקרע.
      בודאי שגם מועד עזיבת הבית מהווה לכשעצמו מועד קרע.
      הגשת כתב התביעה בודאי נחשב למועד הקרע אולם לפעמים האינטרס לטעון למועד קרע מוקדם יותר.

      בברכה,

      יצחק עמרני, טו"ר ועו"ד
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      נייד: 03-6185868; מייל: izchke@gmail.com