אין מניעה חוקית לרשום מה שרוצים אדרבא

  • שם חברה
    איתמר קפלן | 03/05/2017 12:58

    האם חברה שתולה שלט מחוץ לבניין השם של החברה צריך להיות רשום כמו בתקנון, או שאפשר לרשום מה שרוצים?

    • אין מניעה חוקית לרשום מה שרוצים אדרבא
      ofer309 | 04/05/2017 07:27

      חוק יסוד חופש העיסוק מאשר זאת. לעיתים קרובות השם המקוצר מזהה את החברה  ורק בזמן הגשת תביעות חשוב לציין את הח"פ ואת שמה הרשמי של החברה. דוגמא בולטת אגד מזהה את החברה ושמה הרשמי  אגד - אגודה שיתופית לתחבורה ציבורית בישראל בע"מ

    • מענה
      אזרח | 06/05/2017 17:58

      לחלוטין לא כל שם, שם מטעה או אחר עשוי להוליד תביעה נגדך. רצוי לבחון מול עו"ד או רשם החברות. בהצלחה.

    • שם חברה
      עו"ד משה כאהן | 10/05/2017 18:35

      על מנת לא להיחשף לתביעות בגין הטעייה וכו' יש לכתוב את שם החברה המלא או את הסימן המסחרי שלה שיכול לכלול רק חלק מהשם.