האם חובה לעשות תואר שני

  • לימודי משפטים רק תואר ראשון
    טל | 14/02/2017 20:59

    אני מעוניין ללמוד משפטים תואר ראשון אבל לא מתכוון להמשיך לתואר שני מה דעתכם?

    • האם חובה לעשות תואר שני
      עו"ד הילה נדב | 28/02/2017 14:27

      שלום,

      באם אינך מתכוון לפנות ללימודי מחקר אז ניתן לעסוק בפרקטיקה גם אם תואר ראשון בלבד

      בברכה,

      הילה נדב תירם, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל

      זד"ל 5, ראשל"צ
      טל': 03-5095108; מייל: hilanadavlaw@gmail.com

      • חשיבות תואר שני במשפטים
        עו"ד זיו ביגלמן | 06/03/2017 23:21

        במגזר הפרטי אין כמעט חשיבות לתואר שני והדבר לא יהווה יתרון משמעותי ואף לעיתים לא יתן שום יתרון לעומת למי שיעשה רק תואר ראשון.
        לעומת זאת, במגזר הציבורי (כמובן מספר המשרות קטן הרבה יותר) יש יתרון ויש משרות שלמעשה גם חובה תואר שני, אך זה כבר לדרגים בכירים יחסית.