מענה

  • שאלה בנוגע לתצהיר נאמן
    ליאור דויד | 02/12/2016 20:45

    שלום רב
    בעוד כחודש יש לי דיון(תחילת ינואר) בהפטר
    עד היום המנהל המיוחד לא הגיש את הדוח שלו ולא עונה למיילים ולהודעות שאני משאיר לו בעניין זה
    כיצד אני יכול לברר מה הוא הגיש ואם אני יכול להתנגד לזה
    בנוסף הוא שלח מכתב לפני שבוע שאני לא מגיש דוחות
    למרות שאני מעביר לו במייל ומתקשר והמזכירה מאשרת את הקבלה של הדוח
    בנוסף 4 חודשים לא עבדתי וקיבלתי כסף מביטוח לאומי ורק עכשיו מתחיל לעבוד בחזרה ובתקופה זו גרתי אצל אמא שלי ועזרתי לה בהוצאות וככה חסכתי בהוצאות שלי ודיווחתי על זה
    מה מומלץ כעת לעשות שהוא לא יכתוב תזכיר שלילי על זה שלא מילאתי דוחות ושלא עבדתי
    ומתי אוכל לראות את התזכיר ולהגיב עליו
    בברכה
    ליאור

    • מענה
      אזרח | 10/12/2016 18:42

      שלום,
      רצוי להקליט השיחות הללו ולתעד את כל הפעמים שהתקשרת.
      ככל ולא יהיו הקלטות או הוכחות ששלחת את המידע , אתה עשוי לא לקבל הפטר. כמו כן, ניתן להגיש בקשה לבית המשפט כי אתה פונה לנאמן והוא לא משיב. נאמן נדרש להיות זמין ולפעול בתום לב, ועל כן בית המשפט עשוי לגבות ממנו 50000 שח שהוא הפקיד כתנאי לתפקד בנאמנות ובתום לב מולך. נראה שהוא לא פועל כדין.
      כמו כן, לשלוח בדואר רשום את אוסף כל המידע שהעברת לו.
      בהצלחה ושבוע טוב לך.