סמכות בית הדין להתנות ערעור במתן ערבות

  • תקנות בתי דין ורבנים
    עדי | 23/11/2016 21:33

    היכן כתוב בתקנות בתי הדין שזכות הערעור מותנית בהפקדת ערבות? היכן בתקנות הדיינים מוזכרת  סמכות של דיין יחיד להתנות הגשת ערעור בערובה? האם יש חוק בנושא ערבות?

    • סמכות בית הדין להתנות ערעור במתן ערבות
      טו"ר יצחק עמרני | 30/11/2016 15:29

      המקור לסמכות למתן ערבות נמצאת בסעיף קלד לתקנות הדיון .

      תחת הכותרת "תנאים לערעור"  נכתב במפורש כי  בית-הדין הרבני הגדול רשאי, לפי שיקול-דעתו, להתנות את הגשת הערעור בהפקדת ערבויות מתאימות

      בברכה,

      יצחק עמרני, עו"ד וטו"ר
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      נייד: 052-7144569; מייל: izchke@gmail.com