כנסי

  • קרן השתלמות
    אלונה | 25/10/2016 11:23

    שלום רב
    אני נמצאת בהליך פש"ר משנת 2010 זו הכינוס היה לפני חמש חצי שנים
    אני חד הורית מתגוררת בשכירות ואין לי משפחה
    אני משלמת את התשלום החודשי ושולחת דו"חות באופן קבוע
    החודש יש לי קרן השתלמות שנפתחת בעוד כמה ימים ויש בה 45.000 אני זקוקה דחוף לטיפולים שיניים סובלת מכאבים
    האם מותר לי לפתוח את הקופה ?
    האם אני זקוקה לאישור בכדי לפתוח את הקופה ?
    תודה מראש

    • כנסי
      כנסי | 25/10/2016 11:33

      אף אחד לא יפתח לך את זה בלי אישור של המנהל מיוחד כונס או בית משפט   תסבירי למנהל יש לך כאבי שיניים וכמה עולה  ואת השאר בטח יקחו לך צריכה להוכיח

      • המשך לשאלה
        אלונה | 25/10/2016 11:59

        תודה על התגובה המהירה.
        אבקש לציין כי אין מנהל מיוחד ואין שום עיקול או איסור על הקופה
        האם מותר לי על דעת עצמי לפתוח את הקופה ?

        • כנסי
          כנסי | 25/10/2016 12:14

          לא  יפתחו לך אותה בלי אישור של הכונס