פתיחת תיק בהוצאה לפועל

  • רענן
    שאלה | 16/09/2016 04:31

    האם מותר לעורך דין  לפתוח תיק  שבנאדם היה בעיכוב הליכים עד למתן צו כינוס<? ואיך הוצאה לפועל בכלל נתנה לו לפתוח תיק שהם רואים שהחייב  בעיכוב הליכים  ובדרך לצו כינוס

    • פתיחת תיק בהוצאה לפועל
      עו"ד רותם זיגדון | 18/09/2016 14:00

      שלום רענן,

      כל עוד לא ניתן צו כינוס אין עיכוב הליכים (אלא אם הוגשה בקשה מיוחדת לכך).
      מעבר לכך, זוכה יכול לפתוח תיק חדש בהוצאה לפועל גם אם יש עיכוב הליכים. את ההחלטה בדבר עיכוב ההליכים יש ליישם בתיק החדש.

      בהצלה

      בברכה,

      רותם זיגדון, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל ופורום הוצאה לפועל

      כנרת 5, מגדל ב.ס.ר 3, בני ברק
      טל':03-5717000; מייל: zigdonrotem@gmail.com