אי עמידה בתשלומים

  • ביטוח פשיטת רגל
    תקווה | 08/09/2016 15:54

    אחרי כמה זמן בו אני לא מצליחה לעמוד בתשלומים עלולים לבטל לי את פשיטת הרגל? לא הצלחתי לשלם ואני בלחץ

    • אי עמידה בתשלומים
      אילת בהרי, עו"ד | 13/09/2016 10:11

      תקווה שלום,

      אי עמידה בתשלומים הינו עילה לביטול ההליך.
      תשלמי את התשלום החודשי השוטף, ובמקביל לפנות לעו"ד שלך או למנהל המיוחדבבקשה המפרטת את הנסיבות שהובילו לאי עמידה בתשלומים, ובקשת פריסת החוב שנוצר כתוספת לתשלומים השוטפים, כך שההליך יימשךבהצלחה.

      בברכה,

      אילת בהרי, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל

      המשביר 1, חולון
      טל': 03-6709605; מייל: eilatlaws@gmail.com