הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

פונדקאות לפי ההלכה

  • גישת ההלכה לפונדקאות
    שלמה | 06/09/2016 11:26

    היי, שמי שלמה ואני מגיע מהציבור החרדי. אשתי לא יכולה כרגע ללדת והתחלנו לחשוב על אם פונדקאית. רציתי לשאול האם מבחינה הלכתית יש בעיה עם ההליך הזה. אני לא יודע אם כאן זה המקום, אבל אולי במקרה אתם יודעים תשובה לזה, או לפחות להפנות אותי לרב מתאים.

    • פונדקאות לפי ההלכה
      עו"ד מתן חודורוב | 06/09/2016 16:04

      שלמה שלום,

      התשובה לשאלתך היא שהליך הפונדקאות במדינת ישראל מפוקח על ידי וועדה מיוחדת, אשר נותנת אישור עקרוני לביצוע ההליך ואישור להסכם הפונדקאות, בטרם זה נחתם עם הפונדקאית. במסגרת וועדה זו נכלל נמנה רב, שבוחן כל מקרה לגופו ומוודא היטב כי אין מניעה לביצוע ההליך בנסיבות הספציפיות מבחינת ההלכה.

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד
      מנהל פורום פונדקאות

      ז'בוטינסקי 5, רמת גן
      טל': 03-5750504; מייל: Matan@Hodorov-Law.co.il