אין הפטר מחובות מינהליים וקנסות

  • דוחות חניה לאחר הפטר
    תמיר | 24/08/2016 21:29

    שלום רב,
    באפריל האחרון קיבלתי הפטר.
    כעת מסתבר שכל התיקים שהיו מעוכבים בזמן הפשר הופעלו מחדש, והמרכז לגביית קנסות ורשויות מקומיות עיקלו לי את החשבון ואף שלחו מעקל מטלטלים לביתי.
    אני מעוניין לשלם ,אך מצבי בעקבות ההפטר לא השתנה ,אני עדיין ללא אשראי בבנק וללא צ׳קים , אז איך אני אמור לשלם לכולם במקביל??
    וחוץ מזה , לא קיבלתי שום מכתב אזהרה / פניה להסדר מצדם -כולם פשוט עיקלו!!!!
    האם הם לא חייבים לפנות בכתב לפני שמעקלים??
    עדיין לא רכשתי לילדיי ציוד וספרים לבית הספר כי החשבון מעוקל .אינני יודע כיצד לפעול.
    אשמח לקצת הכוונה בנושא.
    תודה מראש

    • אין הפטר מחובות מינהליים וקנסות
      עו"ד טל פינק שליש | 30/08/2016 12:33

      תמיר צהריים טובים

      דו"חות חניה וחובות מנהליים אינם נכנסים לגדר ההפטר אותו קיבלת, ולכן אלו פועלים כנגדך לאחר קבלת ההפטר.

      הייתי מציעה לך לפנות אליהם ישירות לנסות ולהגיע להסדרים.

      לגבי השיקים וחשבון הבנק - אתה זכאי לנהל חשבון בנק לאחר ההפטר והייתי מנסה לפנות לבנקים אחרים על מנת לפתור בעיה זו.

      הם לא היו מחוייבים לשלוח אזהרה מאחר ועצם קבלת ההפטר מחייה תיקים אלו (להבדיל משאר התיקים והחובות מהם מקבלים הפטר חלוט).

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com