מכירת דירה בפשיטת רגל

  • מכירת דירה כתפוסה
    יניב | 12/08/2016 12:44

     שלום רב.

    אשתי הוכרזה כפושטת רגל.הנאמן מבקש מימוש על חלקה של אשתי בדירת המגורים ומכירתה כדירה תפוסה.האם לאחר הליך זה אשתי תקבל הפטר????,,, האם הרוכש יכול לבקש מאשתי דמי שכירות.???

    בתודה מראש

    • מכירת דירה בפשיטת רגל
      עו"ד טל פינק שליש | 22/08/2016 11:49

      בוקר טוב יניב

      לא ניתן להשיבב מבלי לדעת את מלוא הנתונים.
      לשאלת ההפטר - התשובה תלויה בדרישות הנאמן ובהחלטת בית המשפט לעניין זה. יש מקרים בהם מכירת הדירה מספקת לעניין ההפטר, ויש מקרים בהם הנאמן דורש כספים נוספים.
      מניחה כי תמצא תשובות בפסק הדין/הפרוטוקול של ההליך.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com