זיהוי צבעים

  • דו"ח חנייה על אדום לבן
    אבי | 11/08/2016 23:37

    קיבלתי דו"ח על חניה באדום לבן לקראת 12 בלילה  ברחובות . לי היה זכור וראיתי שזה כחול לבן.

    מבדיקה שעשיתי במקום כעבור 4 ימים ראיתי וצילמתי שאבני השפה צבועים במקום שחניתי בשני צבעים. החלק העליון אדום והצלע שפונה לכביש בכחול. כך שמלמעלה באור יום רואים אדום ומהצד כחול גם בלילה. למעשה אדום עם כחול יחד ואז לבן וחוזר חלילה. בערעור לעיריית רחובות העניין נדחה על הסף. ומתעקשים שזה אדום.(לציין שעד היום בבדיקה שעשיתי המצב נשאר כפי שהוא.) האם כדאי לי לפנות לבית משפט?ומה סיכויי?

    • זיהוי צבעים
      עו"ד אלי לוטן | 14/08/2016 10:53

      שלום אבי
      עניין החניה מוסדר בחקיקת עזר עירונית.
      על פני הדברים נראה שכדאי לך לפנות לעו"ד מקומי. אולי זה לא עניין עם שווי כספי גדול בשבילך, אבל יתכן שיש כאן מקום לתביעה ייצוגית נחמדה בסוגיית זיהוי צבעים.

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com