מה עושים לאחר תאונת-דרכים?

  • תאונת דרכים
    דור | 05/08/2016 13:02

    שלום רב, ביום שבת 30.7 נסעתי בכביש עירוני כרגיל עד שלפתע מכונית אחרת נכנסה חזיתית במכונית שלי. היו 2 עדי ראייה שטוענים לצידקתי כי היא נכנסה בי ובמהירות. נלקחו משניהם הפרטים. אחד מהעדים גם העיד לבוחן התנועה שהגיע למקום.האישה המבוגרת פונתה באמבולנס (אך היא לא נפגעה קשה, כנראה מהלחץ). התיק במשטרה עדיין לא נסגר. אני חייל וזו התאונה הראשונה שלי, גם לא ממש כאב לי בדקות הראשונות של התאונה אז לא התפניתי. באותו ערב הלכתי לביקורופא וקיבלתי שבוע גימלים מנוחה בבית וגם הפניה לנויורולוג ואורתופד.האם בנוסף לתביעה דרך חברת הביטוח אפשר לתבוע גם על נזקי הגוף? שבוע שלם שכבתי בבית מתפתל מכאבים עקב פגיעות של "צליפת שוט" בראש, בצוואר, בגב, בכתף וביד שמאל. אם כן, כיצד מבצעים זאת? מה התהליך? האם העובדה שאני חייל - ניתן להיעזר בשירותי הצבא או שהשירותים מוצעים אך ורק אם זה במסגרת צבאית - למשל האמר צבאי או כחלק מתפקיד ולא תאונה אזרחית בסופ"ש? תודה

    • מה עושים לאחר תאונת-דרכים?
      עו"ד ערן אלזם | 09/08/2016 09:24

      דור שלום,

      לצורך טיפול בתביעתך וקבלת הסבר אודות דרכי הפעולה, עליך לפנות לקבלת ייעוץ מעורך דין העוסק בתחום תאונות-הדרכים.

      לשאלתך השנייה בדבר גורם המסייע לחיילים, תשומת לבך כי שכר טרחת עורכי הדין בתביעות מסוג זה משולם באחוזים הקבועים בחוק בסוף התהליך ומכאן שאינך צריך לחשוש מפניה לעו"ד פרטי.

      רפואה שלמה,

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com