הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

ביטול מינוי בן ממשיך

  • ביטול מינוי בן ממשיך
    ירון | 17/07/2016 12:45

    היי, שמי ירון. לפני שנתיים מיניתי את הבן הגדול שלי לבן ממשיך כי חשבתי שהוא הכי מתאים לטפל בענייני המשק. אולם לאור וויכוחים וחיכוכים שזה יצר עם שאר הילדים, וגם בגלל מריבה שהייתה לי אתו, אני שוקל לבטל את המינוי. האם זה אפשרי? אם כן - מה הפורצדורה לביטול המינוי?

    • ביטול מינוי בן ממשיך
      עו"ד יעל פרי | 18/07/2016 09:44

      ירון שלום,
      בפנייתך חסרים פרטים רבים ומהותיים המקשים עלי להשיב לפנייתך כך לדוגמא לא מפורטות נסיבות המינוי? האם המינוי היה תחת תנאים מסויימים? אם כן האם התנאים קוימו או לא? האם המינוי הושלם כדין קרי האם הבן הממשיך רשום ככזה בסוכנות היהודית וברשות מקרקעי ישראל?
      באפן עקרוני, ניתן לחזור ממינוי של בן ממשיך.
      ככל והביטול אינו נעשה בהסכמת הבן הממשיך הרי שניתן להגיש תביעה לבית המשפט לביטול המינוי.

      בברכה,
      יעל פרי, עו"ד
      מנהלת פורום אגודות שיתופיות

      מרכז עזריאלי 1(מגדל עגול), ת"א
      טל': 03-7444745; מייל: yael@py-law.co.il