הגשת תביעת חוב נגד חברה שפורקה

  • חברה בע"מ שקרסה
    שחר | 10/07/2016 19:16

    נרשמתי ללימודים ברשת מכללות וזו חברה בע"מ אך הם סגרו את כל הסניפים שלהם מה ניתן לעשות כדי לקבל את הכסף

    • הגשת תביעת חוב נגד חברה שפורקה
      עו"ד טל פינק שליש | 11/07/2016 10:38

      בוקר טוב שחר,

      עליך להגיש תביעת חוב למפרק החברה אשר מונה.

      הייתי מנסה לאתר את מספר התיק ופרטי המפרק דרך גוגל ו/או אתר הכונס הרשמי ופונה אליו לקבלת הוראות.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com

      • לא מונה מפרק לחברה
        שחר | 11/07/2016 11:16

        לא מונה מפרק לחברה ברשם החברות הם מופעים פעילים הם רק סגרו את הסניפים ולא מספקים שירות/מוצר
        רוב החובות הם עבור לקוחות והסכומים בממוצע של 2000 ש"ח