חוות דעת נגדית

  • חוות דעת מומחה נגדית
    שי | 27/06/2016 18:20

    היי,הוגשה תביעה כנגד לקוח שלי, שהוא קבלן שיפוצים, על עבודה רשלנית לכאורה בעבודות שיפוץ כלליות שביצע בביתו של התובע. לאחר שהתובע שלח מכתב התראה ודרישה לתקן את הליקויים והלקוח התעלם, נערכה חוות דעת מטעמו ונשכר קבלן שיפוצים חלופי לתיקון הליקויים, במקביל הוגשה תביעה. מהן האפשרויות של הלקוח לעריכת חוות דעת נגדית? כאשר ה"ליקויים" כבר תוקנו על ידי קבלן אחר.
    תודה לעונים.

    • חוות דעת נגדית
      עו"ד אלי לוטן | 04/07/2016 11:15

      אין לך צורך בחוות דעת באמת...הרעיון של חוות דעת נגדית הוא לאפשר לך ויכוח. העובדה שהם כבר שיפצו מביאה לכך שאתה יכול לטעון שהם לא נתנו הזדמנות לבדוק ומכאן - גרמו לך נזק ראייתי.כדי לבסס טיעון כזה רצוי לפנות למומחה שקצת יגיב על חוות הדעת של התובע ויציין שהוא לא ממש יכול לבדוק.מרגע שביססת את הטענה שגרמו ללקוח שלך נזק ראייתי - המשמעויות הן מצויינות לכםבהצלחה

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com