קרנות נזילות שייכות לקופת כינוס הנכסים

  • מנהל שעושה מהבאלו
    אליאור מזרחי | 20/06/2016 19:04

    ההיי יש אפשרות לקבל את כל הקופות שעיקלו לי  500  אלף שקל מכל הקופות יש מצב לקבל  משהו או שזה אבוד הכול נזיל שם  היה  קרנות  השאלה   ועוד שאלה אם הייתי מוציא הכול היו עולים על זה וזה היה נחשב כחוסר תום לב  ואיך הם ישר עשו עיקול  אחרי הצו  במהירות  יום אחרי הכול היה מעוקל זה מותר לפי חוק? לא יתכן שישאירו אותי בלי  כלום נהייתי עני לגמרי אז מה אם אני בן 31 עבדתי כמו חמור  כבר לא יגיע למה שהגעתי היום

    • קרנות נזילות שייכות לקופת כינוס הנכסים
      עו"ד טל פינק שליש | 26/06/2016 12:55

      אליאור שלום

      משאלתך קשה להבין את מלוא הפרטים ולכן אגיב באופן כללי.
      קרנות השתלמות או קופות נזילות שייכות לקופת הכינוס ולכן מועברות אליה.
      הברחת נכסים, לדוגמת הקופות, אכן מהווה חוסר תום לב ועשויה להביא לביטול ההליך ואף חמור מכך.
      לא מדובר על עיקול אלא על כך שהכספים הללו שייכים לקופה, מעצם טיבם וטבע ההליך.
      בהנחה ולקחו לך סך של 500,000 ש"ח, זה אומר שהחובות שלך היו גבוהים מהסך הזה.

      אני מבינה שמאוד קשה להתחיל מחדש ואת התחושה שאין לך כלום, אבל תנסה לחשוב מנגד על הנושים שנתנו לך כספים וזו הדרך היחידה שלהם לקבל משהו ממנו בחזרה.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com