שאלה שנענתה

  • פסיקת הוצאות
    אביב | 24/06/2016 12:29

    שלום רב,
    הוגשה תביעת הוצל"פ, הוגשה התנגדות במועד, התיק הועבר לבית משפט השלום.
    בשל בעיה אישית של אשת הנתבע (נפטרה), ביקש הנתבע מב"כ התובעת לדחות את מועד הדיון, ובמקביל הוגשה בקשה לבית המשפט בעניין דחיית מועד הדיון.
    השופט בקש לקבוע מועדים משותפים, ב"כ התובע לא שיתפה פעולה וערב!!! טרם הדיון נשלח לבית המשפט פקס כי בשל חוסר הסכמה בין התובע לנתבעת לא נקבעו מועדים.
    הפקס לא נסרק/לא התקבל בבית המשפט, וכמובן נקבעו הוצאות לנתבע, שכן לא הגיע לדיון.
    הוגשה בקשה בבוקר הדיון לבית המשפט בה מציין כל השתלשלות האירועים כולל הוכחות, אך בית המשפט הודיע "ראה החלטתי מבוקר הדיון".
    האם ניתן לערער על החלטת בית המשפט?
    בבקשה הכוונתכם.
    שכן, נעשו כ-ל המאמצים לשינוי מועד הדיון.
    תודה רבה!

    • שאלה שנענתה
      עו"ד אלי לוטן | 26/06/2016 20:32

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com