הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

שלישת הזכות להציג מועמדות למוסדות האגודה

  • מניעת בחירה למוסדות האגודה
    עודד | 23/06/2016 01:27

    ברצוני לדעת אם יכולה אגודה לקבל החלטה השוללת זכותו של חבר להגיש מועמדותו להיבחר למוסדות האגודה  בטענה כי אינו עומד בחובותיו לאגודה

    • שלישת הזכות להציג מועמדות למוסדות האגודה
      עו"ד יעל פרי | 23/06/2016 08:49

      עודד שלום,
      זכות של כל חבר להתמודד בבחירות למוסדותיה הינה זכות יסוד שאין לשלול ממנו.
      כל זאת כל עוד לא בוטלה חברותו באגודה.
      במקרה מסוים בו אגודה מנעה מחבר להציג את מועמדותו להנהלת האגודה בשל הפרת תקנונה חויבה האגודה במסגרת הליך בוררות, בתשלום פיצויים עקב פגיעה בזכויות החבר.
      בברכה,

      יעל פרי, עו"ד
      מנהלת פורום אגודות שיתופיות

      מרכז עזריאלי 1(מגדל עגול), ת"א
      טל': 03-7444745; מייל: yael@py-law.co.il