מה קורה בדיון הכרזת פשיטת רגל ומהי תוכנית פירעון

  • משה
    משה | 16/06/2016 16:47

    מה יקרה איתי אם אני בלי כלום 0 זה מה יש אין כלום תיק קל  ומשלם 300 שקל ומגיש דוחות  שאין כמעט מה למלא אני   מרויח מינימום בלחץ בלי השכלה בלי לימודים מה יקרה איתי בדיון אני  התנהלתי כמו בובה לא יצרתי כלום אמרתי למנהל מיוחד לא יכול לשלם יותר  מ200 שקל  או 300

    • מה קורה בדיון הכרזת פשיטת רגל ומהי תוכנית פירעון
      עו"ד טל פינק שליש | 20/06/2016 10:31

      בוקר טוב משה,

      התשובה לשאלתך תלויה בעיקר בפוטנציאל ההשתכרות שלך ויכולתך להגדיל את יכולת ההשתכרות.

      כמו כן אם עמדת בכל תנאי פשיטת הרגל, שילמת, הגשת דוחות ולא יצרת חובות חדשים.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com