צו עשה

  • צו עשה -מטפל זוגי
    איילת | 04/06/2016 12:35

    ביקשתי לזמן את המטפל הזוגי. ביה"ד הוציא זימון ,אך לא ציין בזימון כי עליו להמציא מסמכים/ תיק או רשומה רפואית.
    ראוי לציין שבירור הרשומה הרפואית הוא קריטי כי תבעתי את כתובתי, אך המטפל הזוגי הגיע לדיון ללא התיק וטען שגנז ולמרות שעברו רק שנתיים . העו"ד שלי הבטיח לי לפני הדיון כי אם יגיע בלי התיק, הוא יחייב אותו ,אבל כששאלתי אותו לגבי ההבטחה ,הוא אמר שאין מה לעשות כי הוא טען שגנז. לפי מיטב ידיעתי הוא אינו יכול לגנוז כי טרם עברה התקופה המותרת וגם שעוברת התקופה, הוא מחוייב להעביר לארכיון רפואי. האם זה במקום להגיש בקשה של צו עשה? האם אני יכולה להגיש באופן עצמאי גם אם אני מיוצגת?

    • צו עשה
      טו"ר יצחק עמרני | 04/06/2016 21:03

      שלום לך,

      את יכולה לבקש צו עשה לגילוי החומר הרפואי מהמקום הרפואי שביצע את הטיפול ולא ע"י המטפל הזוגי.

      בברכה,

      יצחק עמרני, עו"ד וטו"ר
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      נייד: 052-7144569; מייל: izchke@gmail.com

      • הוא פרטי
        מגיבה | 05/06/2016 10:27

        המטפל הזוגי הוא פרטי ויש לו קליניקה פרטית