מה העונש בגין תאונת דרכים עם נפגעים?

  • ייעוץ, עברתי באור אדום וגרמתי לתאונה עם נפגעים
    שלומי | 04/06/2016 01:09

    שלום,בדרך חזרה מהעבודה הביתה נכנסתי לצומת T באור אדום, פגעתי בשני רכבים (לאחד נגרם נזק בחזית - פנסים וגריל,לרכב השני דפיקה בדלת ימין קדמית) הרכב שלי אני מניח טוטל לוסט.חשוב לי לציין כי לא גנבתי רמזור, אלא לא שמתי לב לאור האדום, אני זוכר שעברתי נתיב ימינה, לכן הסטתי את מבטי למראה הימנית, וכאשר החזרתי את מבטי קדימה הסתכלתי אל מעבר לצומת לפקק המחכה לי כ- 100 מטר אחרי הצומת.לפתע ראיתי שני רעבים מולי ופגעתי בהם כמעט מבלי לבלום אפילו. (אני נסעתי ישר והרכבים הגיעו מנגד והיו מהלך פניה שמאלה).אני ועוד נהג אחד נלקחנו לבי"ח באמבולנס.אני יודע שבדרך כלל מדובר על חודשיים שלילה וקנס כספי של כ-2500 שקלים.האם קצין התנועה ובימ"ש יוכלו להתחשב בעובדה שהעבר שלי נקי מדוחות? לא קיבלתי אף דוח תנועה ובנוסף הייתי שוטר-מתנדב בעצמי במשך כ-12 שנים. (גילי 31)בנוסף, האם יש משהו שאוכל להגיד לקצין התנועה כדי להימנע מהגעה לבימ"ש? בסך הכל אני מודה באשמה ולא מנסה להתחמק מאחריות.האם כדאי לי להגיע לבימ"ש ולקצין התנועה עם עו"ד?אודה לעונים!שלומי

    • מה העונש בגין תאונת דרכים עם נפגעים?
      עו"ד ערן אלזם | 06/06/2016 18:39

      שלומי שלום,

      צר לי על התאונה בה היית מעורב.

      עליך להפנות את שאלתך לפורום תעבורה באתר (קישור בתחתית הודעה זו).

      ככל וקיימת שאלה כלשהי באשר לנזקי גוף / נזקי רכוש שנגרמו בתאונה - הנך מוזמן לעלות שאלתך בפורום זה.

      בהצלחה.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com