ראיות

  • ראיות
    אורטל | 02/06/2016 21:11

    נתבע בסדר דין מהיר טוען כי שילם בצקים שנפרעו, לתצהירים הוא מסרב לצרף את דפי החשבון כי לא מעוניין שהצד השני העוסק בתחום זהה לשלו יראה את התנועות שלו.
    אם הצד השני יכחיש תשלום הצ'קים שנפרעו, השופט יאשר במהלך הדיון להציג לו את זה למרות שזה לא יצורף לתצהיר?
    מה עלי לטעון בעניין זה ככל שאדרש לכך?
    האם יש דרך אחרת להוכיח שהצקים נפרעו?

    • ראיות
      עו"ד אלי לוטן | 05/06/2016 21:27

      מדובר במקרה של טענת "פרעתי" שאז נטל הראיה על הנתבע.
      הוא צריך להוכי שהשיקים נפרעו. זאת אפשר לעשות באמצעות הצגת השיקים שנפרעו מהחשבון עם חתימת התובע מאחור.
      אפשר להביא כל מיני ראיות לכך ולא רק דפי החשבון. השיקים עצמם הם הראיה הטובה ביותר. פנה לבנק ובקש אותם או את העתקיהם.

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com