תאונת דרכים בזמן חניה

  • רכב שנכנס בי מהצד בעת שחניתי
    מלכה | 18/05/2016 10:34

    בוקר טוב

    חניתי בצד השמאלי של רחוב חד סטרי  [מכוניות חונות משני הצדדים ] אני הייתי בתהליך כניסה בין 2 רכבים הפגוש שלי כבר היה בפנים והייתי באמצע להכניס את החלק הקדמי [שכעת היה זקור לאמצע הכביש ] ורכב חשב שהוא יכול לעבור במרווח המאוד צר שקיים הרחוב ונכנס בי בצד הימני הקדמי של הרכב - כשחזרתי אליה עם עלות הנזק [850] היא טענה שאמרו לה שבגלל שאני חניתי ברוורס האשמה תמיד עלי - היא לא מוכנה לשלם את הנזק ומבקשת לתבוע את הביטוח שלי על הנזק שנגרם לרכב שלה כאשר במקביל אני אתבע את שלה .

    השאלה מי יצדק במשפט -מבחינת טכנית כשרכב מבצע התישרות לאחר שהפגוש לו כבר בחניה לא מסתבר שהוא מזדקר יותר החוצה וגם אכ האם היא לא אמרה בשכל ישר לא לנסות לעבור במרווח צר מאוד כשהיא רואה שיש רכב באמצע חנייה ?

    אשמח מאוד לדעת מה החוק אומר כי היא מוכנה לא לתבוע אותי אם אני לא תובעת אותה - השאלה אם יש סיכוי שהיא צודקת מבחינת החוק או שהשופט יבין את האבסורד שבדבר

    תודה רבה מראש

    • תאונת דרכים בזמן חניה
      עו"ד ערן אלזם | 22/05/2016 23:57

      מלכה שלום,

      על-מנת להשיב תשובה שקולה, יש לבחון את מלוא הפרטים, לרבות תמונות הרחוב ועדויות הנהגת הפוגעת.

      אמליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ פרטני.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com