עזרה בתורת המוסר

  • עזרה בתורת המוסר
    Abby fmfmg | 16/05/2016 10:57

    אם אפשר עזרה בעבודת הגשה שיש לי במקצוע תורת המוסר. יש לי שאלה שלא הצלחתי לענות עליה, אודה לעזרה. :

    הציגו טיעון התומך בהחלטת בית המשפט לאשר שידורי ערוף פלייבוי, וטיעון שמתנגד להחלטה זו.

    הציגו בטיעון נימוקים עובדתיים לצד נימוקים ערכיים. בססו את עמדתכם/ן על פסק הדין בעניין זה ועל מאמר ביקורתי של אורית קמיר (אפשר למצוא את החומרים האלה באתר הקורס, בנוסף מומלץ להיעזר גם בהצעת החוק למניעת זנות), ועל עמדות ההוגים ג'ון סטיוארט מיל (תועלתנות, יחידה 3), ועמנואל קאנט (מוסר של חובות, יחידה 5). חובה להציג לפחות ציטוט אחד משמעותי מתוך ספרות מקור או ספרות משנה כדי לבסס את עמדתכם/ן הערכית ביחס לכל אחד מההוגים.