תוכנת ריגול ואיכון לטלפון

  • שיחה מוזרה
    אביקו | 10/05/2016 22:51

    קיבלתי שיחת טלפון שמיד נותקה ממספר 0732654889 לאחר חזרתי למספר זה יש הודעה קולית שהקו הוא לשיחות יוצאות בלבד. בחיפוש אינטרנט מישהוא כתב שאם עונים למספר זה מותקנת בטלפון רוגלה לציתות ואיכון. האם זה אפשרי ואם כן כיצד ניתן לאתר את בעל הקו ולהעמידו לדין על הטרדה וחדירה לפרטית

    • תוכנת ריגול ואיכון לטלפון
      שמשון ג, משרד חקירות | 11/05/2016 06:58

      שלום רב,

      לא ניתן להתקין תוכנת ריגול ואיכון באמצעות שיחה טלפונית.
      מדובר בשמועה שאין לה כל בסיס ויסוד.

      מספר הטלפון הנ"ל משמש ל "ספאם טלפוני".
      אין כל הגיון להשקיע כספים לאיתור בעל הקו ואין פה עבירה של חדירה לפרטיות כפי שכתבת.

      בברכה,

      שמשון גולדנברג, שמשון ג שרותי חקירות
      מנהל פורום חקירות פרטיות

      סניף ראשי: קרית אתא (פעילות בפריסה ארצית)
      טל': 04-8444492; מייל: info@shimigold.com