שכר טרחה עבור ביצוע חקירה

  • איתור אדם
    שני ל | 09/05/2016 10:36

    עבדתי בחברת חקירות בתור חוקרת פרטית, לפני שבוע חברת ילדות שלי ביקשה ממני לאתר לה מישהו מהפייסבוק, אני עזבתי את המקצוע, השאלה איך אוכל לתמחר דבר כזה מעולם לא הייתי עצמאית?

    • שכר טרחה עבור ביצוע חקירה
      שמשון ג, משרד חקירות | 09/05/2016 10:50

      שלום רב,

      על פי החוק אסור לך לגבות תשלום ואסור לך לבצע חקירות באופן פרטי וישיר מול לקוחות.
      מי שמחזיק ברישיון חוקר פרטי מורשה לבצע חקירות אך ורק עבור בעלי משרדי חקירות.

      במידה ותקבלי על עצמך ביצוע חקירה תעמידי את עצמך במצב בעייתי הן מבחינת משרד המשפטים והן במישור הפלילי.

      בברכה,

      שמשון גולדנברג, שמשון ג שרותי חקירות
      מנהל פורום חקירות פרטיות

      סניף ראשי: קרית אתא (פעילות בפריסה ארצית)
      טל': 04-8444492; מייל: info@shimigold.com

      • המתחזה הידועה
        דגל ישראל | 09/05/2016 16:47

        שמשון יקר
        יש כאן אדם /אישה ששאולת שאלות מהסוג הזה- בפורום פלילי, לשון הרע ואצלכם.
        זה מקרה ידוע שבחלק מהפורומים המוזכרים- מורידים את ההודעות של הנ"ל.
        אולי דווקא אתה,בתור חוקר פרטי ותיק, ראשית תוכל להבין לפי מבהו תהשאלה- שהיא "עובדת" עליך ושנית- לאתר אותה ולשים קץ לשאלות החוזרות שלה.
        בברכה ד.י.

        • הזכות לשאול והכבוד לענות
          שמשון ג, משרד חקירות | 09/05/2016 19:32

          שלום רב,

          אני מכבד כל שאלה ומוצא שהתשובה, גם לשאלות פרטניות, יכולה להיות לעזר לקוראים נוספים ואחרים שנחשפים לתשובה.

          בברכה,

          שמשון גולדנברג, שמשון ג שרותי חקירות
          מנהל פורום חקירות פרטיות

          סניף ראשי: קרית אתא (פעילות בפריסה ארצית)
          טל': 04-8444492; מייל: info@shimigold.com