הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

ביטוח בהליך פונדקאות במדינת ישראל

  • סיבוך בהריון של אם פונדקאית
    אנונימית | 19/04/2016 16:54

    אני מבררת על האפשרות להיות אם פונדקאית, כמו כן עולות בי כמה חששות, אחת מהן מה יקרה במידה ויקרה איזה סיבוך ולא אוכל להיכנס ולהריון לאחר מכן, האם בתהליך יש ביטוח על דברים כאלה? האם אם פונדקאית זכאית לקצבה?

    • ביטוח בהליך פונדקאות במדינת ישראל
      עו"ד מתן חודורוב | 19/04/2016 17:26

      שלום רב,

      עניין הסיבוכים האפשריים אמור להיות מוסדר בהסכם הפונדקאות, שייחתם בין ההורים המיועדים לאם הפונדקאית.

      על ההורים המיועדים לבטח את הפונדקאית בביטוח חיים הכולל רכיב של פיצוי שניתן למקרה פטירה מכל סיבה שהיא, ביטוח למקרי נכות: פיצוי שניתן במקרה של נכות שנגרמה מתאונה מכל סיבה, ביטוח למקרה אובדן כושר עבודה: פיצוי שניתן במקרה של אי כושר עבודה כולל תוספת מיוחדת במקרה של שמירת הריון, וביטוח למקרי מחלות קשות: פיצוי שישולם עם גילוי אחד מהמחלות הקשות המנויות בפוליסת הביטוח.

      בנוסף ובהסכמת הצדדים ניתן לבטח את הפונדקאית בביטוחים נוספים.

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד
      מנהל פורום פונדקאות

      ז'בוטינסקי 5, רמת גן
      טל': 03-5750504; מייל: Matan@Hodorov-Law.co.il