הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

עיון במסמכים של חברי הוועד

  • עיון במסמכי האגודה
    שאול | 02/04/2016 22:27

    שלום,

    האם חבר באגודה שיתופית רשאי לעיין בחוזי שכירות שעשה ועד האגודה לגבי נכסי מקרקעין/נדלן שלו?
    יש חשש וחשד לחוזים בלתי חוקיים ובהם השכרת נכסי נדלן ומקרקעין בסכומים נמוכים ביותר, משיקולים פסולים בלשון המעטה.

    • עיון במסמכים של חברי הוועד
      עו"ד יעל פרי | 03/04/2016 08:48

      שאול שלום,

      שאלתך אינה ברורה.

      מה הכוונה בחוזי שכירות לגבי נכסי מקרקעין של הוועד?

      האם כוונתך לחוזי שכירות של חברי הוועד?

      ככל וזו כוונתך הרי שאין לך זכות קנויה לעיין בחוזי שכירות שערכו חברי עבד על נכסי נדלן שברשותם.

      העובדה שהינם חברי וועד אינה טומנת בחובה חיוב לפרוס בפני כל חברי האגודה את עסקיהם האישיים של חברי הוועד.

      בברכה,

      יעל פרי, עו"ד

      מנהלת פורום אגודות שיתופיות

      מרכז עזריאלי 1(מגדל עגול), ת"א

      טל': 03-7444745; מייל: yael@py-law.co.il

      • הבהרה
        שאול | 03/04/2016 12:56

        שלום, ותודה

        השאלה התייחסה לחוזי שכירות של האגודה עם שוכרים של נכסי האגודה (ולא חוזי שכירות של חברי האגודה.

        נ.ב. - לאגודה השיתופית יש נכסי נדל"ן אותם היא משכירה (בעיקר לבעלי עסקים).

        השאלה התייחסה לחוזים אלה.