הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

היכן ניתן לאתר תקנון של אגודה שיתופית?

  • תקנון אגודות שיתופיות
    טליה | 22/03/2016 15:04

    שמי טליה. לאחרונה קסם לי הרעיון לעבור לגור באגודה שיתופית. כפי איך שאני מבינה, ישנם כללים נוקשים כדי להיות חבר בקיבוץ, ולא מקבלים כל אחד. תוכלי לומר לי איפה אני יכולה למצוא את התקנון לכך? והאם ישנם תקנונים שונים ליישובים שונים? קצת הסתבכתי עם ההבנה המשפטית של הנושא, ואשמח להמלצות קריאה.

    • היכן ניתן לאתר תקנון של אגודה שיתופית?
      עו"ד יעל פרי | 22/03/2016 19:14

      טליה שלום

      לכל אגודה שיתופית תקנון משלה.

      התקנון מהווה את החוזה המחייב בין החברים לבין האגודה לבין החברים (בינם לבין עצמם)

      ניתן לאתר את התקנון במזכירות האגודה וכן אצל רשם האגודות השיתופיות .

      בברכה,

      יעל פרי, עו"ד

      מנהלת פורום אגודות שיתופיות

      מרכז עזריאלי 1(מגדל עגול), ת"א

      טל': 03-7444745; מייל: yael@py-law.co.il