מהי תוכנית פירעון

  • לקראת דיון להכרזת פשיטת רגל
    מינה | 06/03/2016 20:45

    שלום בעוד חודש אמור להתקיים דיון להכרזת פשיטת רגל עד כה המנהל המיוחד לא הגיש תוכנית פירעון...האם זה בסדר? איפה אני יכולה להתעדכן באם יש תוכנית פירעון? מה בדרכלל מציעים על חוב של כ140 אלף? תשלום חודשי של 500 שח

    • מהי תוכנית פירעון
      עו"ד טל פינק שליש | 07/03/2016 10:46

      בוקר טוב מינה,

      דו"ח המנהל המיוחד מוגש בדרך כלל בימים הסמוכים לדיון.

      לי אישית לא זכור מקרה בו הדו"ח הוגש חודש טרם הדיון, ולפיכך אין מדובר על מצב חריג.

      תוכנית הפירעון מועברת לידיך או לידי בא כוחך עם הגשתה לבית המשפט.
      על מנת להתעדכן אם בכל אופן הוגשה, באפשרותך לפנות למרכז המידע של בתי המשפט/לגשת פיזית לבית המשפט ולבדוק.

      לא ניתן לדעת מהי תוכנית הפירעון אשר תוצע לך, והדבר תלוי בפרמטרים רבים, בין היתר התנהלותך בהליך, גילך, יכולת ההשתכרות שלך, מצבך הכלכלי והמשפחתי, נכסים שנתפסו בהליך, זכויות קיימות, גובה תביעות החוב וכיוצא בזה.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com