כדאיות כלכלית אינה שאלה משפטית

  • הגשת תביעה משפטית כנגד פושט רגל הפועל באמצעות צד ג
    PORAT | 14/12/2015 01:49

    ברצוני להגיש תביעה כנגד פושט רגל שרימה אותי בעסקה לשיפוץ ביתי הפרטי. יצוין כי התברר לי שהוא פעל באמצעות חברה אשר מניותיה רשומות על קרוב משפחתו המשמש כאיש קש עבורו. כמו כן הוא בהליכי פשיטת רגל כבר - 11 שנים.

    פניתי לשני עו"ד שאמרו לי שמאחר והוא מצוי בהליך פשיטת רגל במשך זמן רב כל כך, יהיה צורך לבקש רשות מבית משפט תחילה ואם בקשתי תתקבל אז יהיה ניתן לתבוע אותו ואולם היות ומדובר בהליך ארוך ומנגד בנוכל אשר דאג להסתיר היטב את נכסיו לא מומלץ לי לאור סכום הנזק שלי(כ- 45 אש"ח), האם כדאי לתבוע ?

    • כדאיות כלכלית אינה שאלה משפטית
      עו"ד משה שרגא | 18/12/2015 10:15

      הכל לפי העניין