מה הבעיה

  • שאלה לגבי פיגורי תשלומים
    ליאור | 08/12/2015 18:31

    היי שלום רב
    כבר חצי שנה אני רודף אחרי הכונס לקבל את השוברים פעם הוציאו לי שוברים לא מכונים ורק היום הגיע השוברים הנכונים לאחר מעבר דירתי
    כל הזמן הזה שמתי בצד את הסכום אותו הייתי צריך לשלם
    כך שאין לי כרגע בעיה לשלם את כל הפיגור
    האם דבר כזה יגרום לבעיה כלשהיא בההליך?
    או שעליי להטציא בקשה למחיקת הפיגורים?
    בתודה
    ליאור

    • מה הבעיה
      ספיר | 09/12/2015 12:53

      אף אחד לא יוותר לך על החוב ואתה עוד מספר שיש לך את הכסף בצד.  תיגש למשרדים של הכונס ידפיסו לך כמה שאתה רוצה שוברים העיקר שיקבלו כסף. אתה באמת חושב שמישהו יוותר לך ? ...חג שמח

      • אז כן קיבלת שוברים
        ספיר | 09/12/2015 13:00

        אז קיבלת שוברים מתאימים לא נראה שמישהו יעשה לך בעיות בגלל זה במיוחד שיש לך תירוץ שעברת דירה וגם שלא הגיעו אליך שוברים בזמן

    • פיגור בתשלומים
      עו"ד הילה נדב | 09/12/2015 22:30

      שלום,
      מומלץ להסדיר את חוב הפיגורים במיידית.

      בהצלחה,
      הילה נדב, עו"ד