מענה ליצירת תקשורת עם ביהד

  • דרך התקשרות עם בית הדין הרבני הגדול ירושלים
    עדי מור | 07/12/2015 22:41

    נקבע לי דיון בבית הדין הרבני הגדול ירושלים , לחודש ראשון 2016.
    שלחתי בקשה לדחות את הדיון בדואר רשום לבית הדין בכתובת שרשומה .
    כעט אני מעוניינת לדעת מה ההחלטה לגבי הדחייה , ואיני מוצאת מספר טלפון עם מענה אנושי או כל דרך אחרת לברר אם אכן התקבלה הבקשה או לחילופין קיים תשובה . אין לי עורך דין .
    אבקש המלצה או מספר טלפון רלוואנטי בו אדע מה הוחלט לגבי בקשה לדחיית מועד דיון ברבני גדול ירושלים .בנימין שונם מזכיר ראשי מצויין בהזמנה
    תודה רבה מראש על העזרה

    • מענה ליצירת תקשורת עם ביהד
      חזקיהו | 08/12/2015 01:00

      בדרך כלל שפותחים תיק באזורי מקבלים קוד גישה באינטרנט. איתו ניתן לצפות גם בהליכים של בית הדין הגדול.

      • הצד שמנגד פתח תיק לי אין את קוד הגישה
        עדי מור | 08/12/2015 08:41

        כמו שכבר ציינתי הצד שמנגד פתח את התיק ברבני הגדול , זה ערעור מטעמו על החלטה של בית דין רבני נתניה.
        ולי אין עורך דין אני פועלת לבד בתיק , איך בכל זאת ניתן לקבל קוד גישה או לחילופין להתעדכן מה החלטות בתיק .
        לתגובת אודה.

        • קוד גישה
          טו"ר חזקיהו | 08/12/2015 10:56

          תוכלי לפנות לקבלת קוד גישה לבית הדין האזורי

    • קבלת פרטים מביה"ד
      טו"ר יצחק עמרני | 08/12/2015 12:24

      עדי שלום,

      אני מציע שתגשי למזכירות ביה"ד הגדול ותבקשי שיתנו לך קוד גישה טלפוני וכן קוד לאינטרנט.
      את הקוד את לא תוכלי לקבל בדואר אלא פיזית היות ואת צריכה לחתום שקיבלת את השם משתמש היות ומדובר בנושאים חסויים.

      בהצלחה
      יצחק

      • שאלה נוספת
        עדי מור | 08/12/2015 12:44

        ניתן לקבל את קוד הגישה ברבני נתניה ?
        אני גרה בנתניה ויהיה יותר קל בעבורי מאשר לנסוע לירושלים ?
        ואני מודה לך מאוד על העזרה והיחס תודה רבה רבה
        וחג אורים שמח -עדי

        • קוד גישה
          טו"ר יצחק עמרני | 08/12/2015 13:42

          זה תלוי אם הם סגרו את התיק בביה"ד האזורי או לא.
          אם התיק עדיין פתוח אז המזכירות תתן לך קוד ואם לא אז תפני לביה"ד הרבני הגדול.

          בהצלחה
          יצחק