הפטר מהיר

  • עורך דין מתחיל, מבקש הכוונה. דחוף
    אלי סהר | 21/11/2015 18:26

    יש לי דיון הכרזה ביום שלישי בעזרת ה'. יש לי חוו"ד רפואית שקובעת כי החייב חולה נפש ומצבו מחמיר, האם ריאלי ולגטימי לבקש מביהמ"ש הפטר. יש לציין כי לחייב יש חובות של 270000 לערך ? אודה על תשובה ממוקדת ואם אפשר גם איזשהי אסמכתא כדוגמת פס"ד שעונה על אותו מקרה. תודה מקרב לב ושבוע טוב לעונים

    • הפטר מהיר
      עו"ד צבי וישנגרד | 21/11/2015 20:12

      אלי שלום. ככל הנראה מדובר בתיק רפורמה שמלכתחילה ידוע לנושים שיש אפשרות למתן הפטר חלוט בדיון ההכרזה. מומלץ מאד להגיש כבק מחר בקשה לביהמ"ש לפיה מבוקש לתת הפטר חלוט בהכרזה שכן מדובר במקרה די נדיר שבו אין כל תועלת להשארת החייב בהליך הפש"ר. כדאי אף לבוא בדברים עם המנהל המיוחד ואולי להגיש בקשה בהסכמה. בהצלחה.

      (אשמח לשמוע בפרטי מה היו תוצאות הדיון)

      צבי וישנגרד,עו"ד - מנהל פורום פש"ר

      • תודה
        אלי סהר | 22/11/2015 07:32

        כיצד ניתן ליצור קשר בפרטי.....? ותודה על תשובתך המהירה

        • יצירת קשר עם עורכי הדין
          עו"ד הילה נדב | 25/11/2015 09:07

          תשאיר פרטים בפורום ויחזרו אליך.

          בהצלחה,

          הילה נדב , עו"ד