תמיד תוכל לתבוע נזיקין ככל שתינזק

  • שינוי סעיף בהסכם סודיות
    רועי | 17/11/2015 18:42

    שלום, אני רוצה להחתים שותפים על חוזה סודיות שלקחתי מהאינטרנט ואין לי מה לשנות בו מלבד דבר אחד.קיים סעיף שאומר שמי שמפר את ההסכם חייב לפצות בX שקלים.אני רוצה לשנות את זה שפשוט אפשר יהיה לתבוע, כי אני לא יודע מה יהיה בעתיד.האם זה בסדר לכתוב בהסכם סודיות שהפרת הסכם זה הוא ראיה בבית משפט כחומר לתבוע את מי שמפר את ההסכם במקום פיצוי מראש?
    תודה רבה!יום מצויין

    • תמיד תוכל לתבוע נזיקין ככל שתינזק
      ofer309 | 19/11/2015 04:45

      מבחינה זו אין טעם להוסיף תוכל לגבי הפרת סודיות להוסיף סעיף פיצוי ללא הוכחת נזק עדיין תצטרך להוכיח את ההפרה ככל שתהיה. רצוי שתעזר בעו"ד בניסוח ההסכם.

    • האם אפשר לנסח לבד הסכם סודיות?
      עו"ד טלי קסלר | 21/11/2015 17:46

      אם חשיבות השמירה על הסודיות לא כ״כ גדולה אז אין בעיה לקחת מהאינטרנט ולהחתים ואז גם לא כ״כ חשוב מה כתוב שם. אם יש חשיבות גדולה בעניין אז לקחת מסמך מהאינטרנט זה מאוד לא רציני ולתקן אותו לבד בשפה לא משפטית זה עוד יותר גרוע. אם העניין חשוב לך אז תפנה לעורך דין שבקיא בתחום.